Årets säsong

Vi började v7 med en endagars regional tävling i Timrå, Safir var riktigt taggad så 1 ner i första klassen och sen missförstånd i andra så en uteslutning men han hoppade jäkligt bra så det var en väldigt bra start på säsoongen och vi åkte hem med en bra känsla. Såhär är resten av året planerat:

31/3-1/4, regional/nationell på Sundsvalls Ridklubb. Här får han gå en nationell LA bägge dagarna. Husbilen är inte igång då så det blir en natt på scandic för våran del, inte mig emot haha.
 
3-5/5, regional/nationell på Mora Ridklubb. Två regionala LAer och en nationell LA ska han gå där. 
 
24-26/5, regional/nationell på Södra Umeå Ryttarförening. Antingen går han cupen som går i LB, LA, MsvB eller så går han LB, LA, LA. Fanns tyvärr inte nån LA första dagen, men det skadar ju aldrig att gå ner en klass imellanåt.
 
15-16/6, regional inne i stan på Östersundstravet. Antingen går han två LAer eller LA första dagen och MsvB andra dagen.
 
21-23/6, regional/nationell på Timrå Hästsportförening. LA, MsvB, LA eller LA, LA, LA går han här. 
 
18/7, regional på Näsets Ryttarsällskap. Antingen går han bara LAn som är distriktsmästerskapet eller så går han LA och MsvB.
 
1-4/8, regional/nationell/elit på Årsta-Runsten. Troligtvis ser klasserna ut som förra året, och då är det LA, LA, LA+5 och sen LA eller MsvB sista dagen beroende på om man rider final eller consulationen.
 
16-18/8, regional/nationell på Grevagården. LA, MsvB, MsvB kommer han troligtvis och gå. Kan vi inte åka till ner till skövde så är det tävling på min hemmaklubb (som ligger typ 800m från stallet) två dagar och isåfall går han två LAer där.
 
6-9/9, regional/nationell på Gagnefs Ridklubb. LA, MsvB, MsvB lär han mest troligt gå där också. Annars LA, MsvB, LA.
 
14/9, regional på Wången. LA isåfall om vi åker dit.
Eventuellt så slutar min säsong för året där och troligtvis min och Safirs tid tillsammans med, kan även bli tidigare.. Men även senare. /W

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0